Doetinchem

Slingeland verkoopt...
slingeland Sinds eind maart is het ook mogelijk om een klein...
Vrijwilliger(s) gevraagd
vrijwilligers Wereldwinkel Doetinchem heeft een leuk team van vrijwilligers, dat op...
Aanbieding 'Paper Vase Cover'
paper-vase Deze papieren vouwvazen, gemaakt van gerecycled papier met een coating,...
openingstijden
Ma: 13:00 - 17:00 uur
Di: 10:00 - 17:00 uur
Wo: 10:00 - 17:00 uur
Do: 10:00 - 17:00 uur
Vr: 10:00 - 21:00 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur

Droomstart voor de Wereldwinkel

Het kostte enige moeite om de piñata, een met confetti gevuld olifantje, door te prikken, maar toen burgemeester Niels Joosten deze ludieke actie onder luid tromgeroffel eenmaal had verricht, gingen de handen op elkaar: de Doetinchemse Wereldwinkel was officieel geopend. Dat gebeurde vrijdagmiddag 28 november in de Korte Heezenstraat, waar de winkel enkele weken geleden was neergestreken. De oude locatie op de Huber Noodtplaats was te klein geworden, zodat een verhuizing naar een ruimer pand in het centrum noodzakelijk was geworden.

Nu al kan gesteld worden dat de verhuizing een voltreffer is. Bestuur en vrijwilligers zijn er in korte tijd in geslaagd om het bijzondere en uit de hele wereld afkomstige assortiment op een prachtige wijze te etaleren. De bezoekers stromen toe en de complimenten zijn talrijk.
Kortom, de Wereldwinkel heeft een droomstart gemaakt en is op deze wijze een aanwinst voor de Doetinchemse binnenstad. Ook burgemeester Joosten toonde zich tijdens de sfeervolle bijeenkomst onder de indruk. Hij vond het een 'hele eer' om de openingshandeling te mogen verrichten en keek met bewondering naar de uitgestalde spullen: 'Deze bijzondere artikelen uit de hele wereld stralen warmte en liefde uit'. 

Bekijk hier de fotoreportage van de opening

Copyright © 2014. All Rights Reserved.